RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

Підрахунок голосів в Одесі проходить з масовими порушеннями законодавства - ЗМІ

В Одесі досі не відомі результати голосування, хоча пройшов тиждень після виборів. За минулі дні комісії рахували і перераховували по кілька разів бюлетені.

Про це повідомляє "Деловая Одесса".

Були зафіксовані тисячі порушень законодавства, складено 170 протоколів про адмінпорушення. Сайти і телеграм-канали рясніють відеофактами порушень. От тільки одне з таких грубих порушень зафіксоване на ДВК №511312, яку очолює представник ОПЗЖ. На відео чітко видно, як чисті протоколи заповнюються на підвіконні.

"Дійові особи: 1. глава комісії за квотою ОПЗЖ Світлана Волошина (від Миколи Скорика), 2. заступник голови Наталія Барбулак (від Андрія Пальчевського), 3. секретар за квотою "За майбутнє" Вікторія Масловська-Кушнір (від Сергія Калинчука). Місце дії: підвіконня. Чисті протоколи, підписані всіма членами комісії, заповнюються не на ділянці, а на підвіконні. Жінка вносить туди потрібні цифри, переписуючи їх з повідомлення в телефоні. Ось так робляться результати голосування", - зазначає телеграм-канал "Професор Моріарті".

За даними начальника головного регіонального управління Національної поліції Олега Беха, одеська поліція отримала 1067 заяв і повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом.

Як підкреслив Олег Бех, поліцейські ретельно відстежують, фіксують і перевіряють всю інформацію про можливі порушення виборчого законодавства. У тому числі відстежують такі повідомлення в соціальних мережах.

Примітно, що в інших великих містах України вже відомі результати голосування.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори Тема: Выборы
Теги: