RU  UA  EN

Середа, 5 червня
  • НБУ:USD 40.10
  • НБУ:EUR 43.45
НБУ:USD  40.10
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 червня

Всі новини

"Цілком і повністю керований персонаж": політолог висловився про кандидата в мери Одеси Скорика

Кандидат в мери Одеси Микола Скорик є "маріонеткою інвесторів", які вклали гроші в його політичну діяльність, бажаючи потім управляти містом.

Про це заявив відомий український політолог Володимир Цибулько в Facebook, передає "Одеський кур'єр".

"На пост мера Одеси, надскладного міста, претендує Микола Скорик - кандидат від ОПЗЖ. Його не бентежить ні великий відрив від свого опонента, ні повна власна інфантильність - не найкраща підмога в роботі мера. Згодом, ймовірно, Скорик ще довго буде жаліти через те, що взагалі вплутався в цю гру. В якій головний приз - Одеса - йому явно не під силу. А ще злопам'ятні журналісти витягли на світ Божий купку "досягнень" Скорика - серед яких і банкрутство Імексбанку з тисячами обдурених вкладників, і знищення знаменитого одеського футбольного клубу "Чорноморець", і домовленості з київськими будівельними магнатами про забудову одеського узбережжя", - написав він.

На думку експерта, "інвестори" зробили ставку на Миколу Скорика, оскільки їм потрібен "слухняний мер і підконтрольний місто".

"Як образ такого злого генія накладається на вже згадану інфантильність? Та дуже просто - Скорик цілком і повністю керований персонаж, який особисто не вирішує нічого і ніде. Тільки ось всі ці якості цілком підходять нинішнім інвесторам пана Скорика: слухняний мер - підконтрольне місто. З інтересами одеситів вони напевно вважатися не збираються!", - впевнений Володимир Цибулько.