RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Названі топ-10 депутатів мажоритарників IX скликання, що отримали найбільшу підтримку виборців - рейтинг

У неділю в окрузі №50 на Донеччині та окрузі № 87 в Івано-Франківській області відбулися довибори до Верховної Ради.

Редакція "Апострофу" проаналізувала результати депутатів-мажоритарників з точки зору підтримки виборців. Видання склало ТОП-10, перше місце в якому є на сьогодні рекордом виборів до українського парламенту.

Так, три останні позиції займають Анатолій Урбанський (самовисування), Трухін Олександр ("Слуга Народу") та Захарченко Володимир ("Слуга народу"), які мають підтримку на рівні 56% з різницею в декілька десятих відсотка. Першу п’ятірку замикає Юрій Корявченков ("Слуга Народу") з 61,54%, на сходинку вище - Муса Магомедов ("Опозиційний блок") з відривом у понад три відсотки - 64,61%. На третьому місці учасник довиборів, що відбулись цими днями - Андрій Аксьонов (ПП "Порядок") з 66% голосів. Друге місце посів Антон Яценко (самовисування), який півроку (з серпня 2019 до березня 2020) тримав найкращий результат у 69,07%, доки не пройшли довибори на 179 окрузі, де перемогла Юлія Світлична (самовисування).

Саме Юлія Світлична і встановила рекорд і отримала "золото" в рейтингу. 77,55% жителів округу підтримали її кандидатуру рік тому, що стало абсолютним рекордом виборів до українського парламенту.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори Тема: Выборы
Теги: