RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Більше 30 тисяч людей на 197 окрузі хочуть бачити своїм депутатом Владислава Голуба - ЗМІ

Дослідження на 197 окрузі встановили, що більше 30 тисяч виборців, які тут проживають, хочуть, щоб їх інтереси у парламенті представляв Владислав Голуб. Тобто вони планують за нього проголосувати. Жоден з інших можливих кандидатів не має подібних результатів.

Про це інформує "Телеграф".

За повідомленням журналістів, про це свідчать результати низки соціологічних досліджень національних груп, що проводилися протягом літа на Канівщині, Золотоніщині та у Черкаському районі.

"Зараз разом із своєю командою я реалізовую низку проектів у громадах. Ми встановлюємо камери безпеки, консультуємо, як захистити свої права власникам паїв, перевіряємо якість питної води тощо. Під час зустрічей люди говорять, що хочуть, аби я знову був депутатом. Мені приємно, хоч про свій намір балотуватися я ще не заявляв. 30 тисяч – це неймовірна цифра. Я радий, що люди пам’ятають, як ми разом з ними піклувалися про садочки, школи, будинки культури, ФАПи, спортивні майданчики та багато іншого. Думаю, на сьогодні цифра ще більша, оскільки ці дослідження проводилися ще на початку літа. А з тих пір ми зробили сотні добрих справ", - коментує результати соціологів Владислав Голуб.