RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Екс-депутат Держдуми розповів, чому Трамп досі не зустрівся з Порошенком

Зустріч президентів України і США Петра Порошенка і Дональда Трампа не відбувається, оскільки немає питань, які могли б могли вирішити глави держав на спільних переговорах. Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив екс-депутат Державної думи РФ Ілля Пономарьов.

"Поки немає теми для розмови. Такою темою міг би бути новий мирний план. Але у вас така ситуація, що, хоча є велика кількість самодіяльних мирних планів, які різні депутати Верховної Ради ходять і висловлюють, але за ними нічого не стоїть, окрім особистих амбіцій. Тому американцям такі ідеї абсолютно не цікаві ", - заявив Пономарьов.

За його словами, у Вашингтоні хочуть розмовляти з людьми, які відповідають за свої слова, а не з політиками різного рівня, які заради задоволення особистих амбіцій пропонують ті чи інші "мирні плани".

"У Вашингтоні кажуть: ми хочемо розмовляти, але з тими людьми, які готові відповідати за свої слова, які готові пропонувати те, що вони самі можуть зробити, а не свіжі думки в стилі "давайте стрибнемо на Місяць". І, звичайно, ініціатива повинна прийти від президента", - підкреслив російський політик.

Крім того, за його словами, ускладнює організацію візиту і публічна підтримка українськими чиновниками кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, раніше український політолог Кость Бондаренко розповів про умови, які нібито виставила американська сторона Києву для зустрічі глав України і США.

Читайте також повний текст інтерв'ю з колишнім депутатом Державної думи РФ Іллею Пономарьовим.