RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії вказали на ознаки підготовки Кремлем зливу Криму

Заяви російських системних "опозиціонерів" Ксенії Собчак і Григорія Явлінського про необхідність проведення другого референдуму в Криму, можуть свідчити підготовці в Кремлі його здачі.

Таку думку висловив російський публіцист Володимир Голишев, передає "Обозреватель".

Він розповів, що подібні заяви робили так звані "системні опозиціонери, які не роблять ніяких заяв, не погоджених з адміністрацією президента".

"Кремль через формальних опозиціонерів вкидає ідею повторного референдуму, очевидно, для того, щоб його злити", - зазначив Голишев.

Він також заявив, що малоймовірно, що Крим буде віддано в найближчий час.

"Ніхто не збирається залишати Крим прямо зараз. Але це означає, що це питання поступово стає обговорюваних. Можливо, що, якщо (президент РФ Володимир - ред.) Путін йде - а я впевнений, що так і буде, - у майбутнього президента Росії, нового-старого Медведєва, вже є дорожня карта по сливу Криму. Мабуть, закладаються перші камені в будівлю цієї справи", - розповів він.

Раніше в інтерв'ю "Апострофу" заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука визнав, що повернення Криму є малоймовірним.