RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Сила в "правді": соцмережі обурила пропагандистська ініціатива посольства РФ в Нідерландах

Посольство Росії в Нідерландах опублікувало твіт, в якому представило слоган "Сила Росії в правді", який "описує позицію Росії в світових справах".

Слоган був опублікований в соціальній мережі Twitter.

Користувачі соціальних мереж моментально відреагували на даний слоган, зазначивши, що він не має нічого спільного з реальним станом справ.

"Після трьох з половиною років безперервної брехні Росії про причини катастрофи рейса МН17, на борту якого загинули 192 громадянина Нідерландів, рашисти набралися нахабності опублікувати в твітері посольства РФ в Нідерландах слоган "сила Росії в правді"!" - йдеться в повідомленні Інформаційних військ України.

"На тлі безперервної жахливої брехні Росії про причини катастрофи рейса МН17 ви б краще посоромилися таке публікувати на сторінці посольства в Голландії!" "Ви там всі дебіли, чи що?" "Хворі люди", "Лицемірні долбо***и", - пишуть люди в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", команда лайнеру "Боїнг" рейсу МН17, збитого російськими терористами над Донбасом, на вихід з міжнародних коридорів надійшла від російських диспетчерів Ростова.