RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Майже "підвісив": Путін і Лукашенко потрапили на кумедну фотожабу, в мережі ажіотаж

Кумедна фотожаба, якою російський карикатурист Сергій Йолкін висміяв ймовірне об'єднання Росії та Білорусі в одну державу, збурила мережу.

Малюнок митець розмістив на сторінці у Facebook.

На ньому президент РФ Володимир Путін стоїть біля іграшкового автомату. Якщо вправно керувати таким пристроєм, то спеціальна "лапка" зачепить іграшку, підніме вгору й віддасть власнику. Тільки замість іграшкових звіриків у Путіна під рукою голови міжнародних політиків. Президента Білорусі він уже майже витягнув із цієї купи.

Політичні карикатури російського художника Сергія Йолкіна - автора малюнку - майже щодня з'являються на онлайн-сторінках медіакомпанії Deutsche Welle. У травні 2017 року він став одним із лауреатів премії незалежної журналістики в Східній Європі Free Media Award, якою фонд Fritt Ord в Осло і фонд Die Zeit-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius в Гамбурзі нагороджують незалежних журналістів і ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Олександр Лукашенко жорстко висловився про об'єднання країни з Росією. Лукашенко підкреслив, що Білорусь не збирається входити до складу іншої держави.