RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Росія помстилася Німеччині за скандал навколо кривавих розборок в Берліні

У Росії прийняли рішення оголосити персонами нон-грата двох співробітників німецького посольства, вони будуть змушені покинути країну протягом 7 днів у відповідь на висилку двох російських дипломатів з Німеччини.

Про це повідомляється на каналі "Підйом" в Telegram.

Російські чиновники відзначають, що висилка дипломатів Німеччини - це "дзеркальна міра" на дії німецьких властей, які були названі "безпідставними і недружніми".

Слід зазначити, що раніше з Німеччини вислали двох співробітників російського посольства в Берліні в зв'язку з розслідуванням генеральною прокуратурою країни вбивства громадянина Грузії - чеченського командира Зелімхана Хангошвілі в серпні. Також німецькі прокурори заявили про затримання підозрюваного - 49-річного росіянина і відзначили, що окремі співробітники посольства РФ, які були акредитовані як дипломати, працюють на російську розвідку і заважали розслідуванню гучного вбивства.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що злочинцем, який убив в Берліні відомого борця за незалежність Чечні Зелімхана Хангошвілі, виявився російський кримінальний авторитет Вадим Красіков, на думку німецьких слідчих, його в даний момент покриває влада РФ.