RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Донецький журналіст написав пронизливий блог через скандальну заяву Савченко

Донецький журналіст Денис Казанський, який змушений був тікати з окупованого Донецька через проукраїнську позицію, жорстко розкритикував заклик депутата Надії Савченко, щоб Україна попросила вибачення перед мешканцями Донбасу.

Про це він написав у своєму блозі.

За його словами, заклик Савченко – це загальні фрази і на ділі реалізувати його важко.

"Вибачатися все одно доведеться. Адже якщо я не попрошу пробачення, то вийде, що я проти миру, вірно? Хтось обов'язково вкаже мені, що я «торговець ненавистю», що я за війну. Тому, вибачте мене за те, що я жив у своєму рідному місті зі своєю сім'єю, а ви приїхали в Донецьк, перемочили один одного і поїхали додому вантажем 200. Посипаю голову попелом", - пише Казанський.

Він наводить безліч прикладів з історії конфлікту на сході. Зокрема, нагадує, що колишній ватажок бойовиків Ігор Гіркін – росіянин і сам зізнався, що саме завдяки йому виник конфлікт.

"Ну і за що мені в даному випадку пробачення просити? За те, що якийсь псих з Росії прийшов зі зброєю в Донбас і влаштував тут війну?", - дивується Казанський.

"Прости мене, Денис Пушилин, за те, що ти з дрібного макіївського шахрая перетворився лідера ОПГ і очманів від мародерства. Переживаю, що ти скоро луснеш, як пакет з загравшим кефіром. Прости мене, клятого фашиста", - пише блогер.

"Вибачте мене Бетмен, Фобос і Маніяк за ті тортурні в Луганську, які ви організували в підвалах Машінституту. Вибачте за «підвальчик», де ви вбивали людей. Прости мене Бетмен відразу вже й за те, що тебе спалили з «Джмеля» на новий рік під Луганськом за наказом Плотницького. Особливо у мами твоєї хочу попросити вибачення, як Надія Савченко веліла. ... Вибачте мене, російські добровольці, яким довелося приїхати в моє рідне місто, щоб перетворити його у європейське Сомалі. Це все ми, підступні укропи, винні", - обурюється Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Савченко розповіла, коли може закінчитися війна Росії з Україною.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Кремль вирішив розіграти "карту Савченко" на Донбасі: що стоїть за гучними заявами нардепа і ватажка ДНР.