RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Довели ситуацію до межі катастрофи: в Грузії вказали на помилки влади України щодо Саакашвілі

Затримання і питання з громадянством лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі є серйозними помилками української влади.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявила грузинський політик Ніно Бурджанадзе.

"На жаль, я бачу дуже великі помилки, які допускає українське керівництво на багатьох напрямках. Це мене дуже сильно турбує, адже, що б про мене не говорили і не писали, я не знаю, яке зараз до мене ставлення в Україні ...Але тим не менше я завжди дуже добре ставилася до України, дуже добре ставлюся зараз, і так буде завжди", - каже Бурджанадзе, додаючи, що "багато хто постаралися" створити їй імідж проросійського політика.

За словами політика, вона попереджала Петра Порошенка і екс-прем'єра Арсенія Яценюка, що у ситуації з Кримом і на Донбасі вони повторюють помилки Саакашвілі.

"Вони фактично довели ситуацію до межі катастрофи. Це дуже прикро. Бачачи ці помилки, я не виключаю, що і затримання Саакашвілі, і питання з громадянством є не більше, ніж помилками. Якщо помилки будуть продовжуватися, то Саакашвілі буде нарощувати свій рейтинг. Але я відкидаю його прем'єрство", - констатує Бурджанадзе.

Також вона зазначила, що якщо влада і далі буде робити необережні кроки, Саакашвілі може створити для неї певні проблеми.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Україна не видасть Саакашвілі Грузії з трьох причин - Ніно Бурджанадзе".