RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бережуть свої гаманці: снайпер сил АТО різко пройшовся по владі України через війну на Донбасі

Українська влада має ефективні ресурси для кардинальної зміни ситуації на Донбасі, проте не використовують їх для припинення війни.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів один з кращих снайперів в зоні АТО, який попросив не називати свого імені і позивного.

"Мені здається, тому що це комусь вигідно. На складах - тисячі одиниць техніки. У державі - сотні заводів, які можна перебудувати на військові рейки. У олігархів на рахунках - мільярди доларів. Починаючи від президента", - сказав співрозмовник.

Він також зазначив, що в ситуації з окупацією Криму винен не тільки Олександр Турчинов, який на той момент виконував обов'язки президента країни.

"Напевно там гра набагато глибше. Напевно ми багато чого не знаємо. І можновладці найбільше бояться, щоб це не розсекретили зараз. І щоб цього не сталося - вони платять життями солдатів і мирного населення, яке страждає в цій війні. Причому з обох сторін. А вони бережуть свої гаманці, животи, ж*пи свої", - упевнений снайпер.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Ми відкладаємо час перемоги у війні, комусь це вигідно - один з найкращих снайперів в АТО.