RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Журналісти дізналися про покупку Аваковим шикарної вілли в Італії: опубліковано фото

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в 2017 році став власником розкішної вілли на узбережжі Середземного моря в Італії.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на документи майнових і бізнес реєстрів Італії.

За даними журналістів, площа двоповерхового маєтку з підвалом становить 566 метрів, в ньому розташовані 26 кімнат. За даними італійського сайту avvocatoandreani, такі апартаменти можуть коштувати близько 774 тис євро.

За даними журналістів, вілла була куплена в результаті складної схеми. У 2017 році фірма Avitalia SRL, власником якої на 100% є Аваков, поглинула іншу італійську фірму Ferdico S.R.L. У березні 2017 року Ferdico S.R.L отримала держакт на право власності на віллу на вулиці Баттери в італійському муніципалітеті Сан Феліче Чирчео, в регіоні Лаціо, провінція Латина (via delle Batterie, San Felice Circeo, Lazio, Latina, Italy).

Також зазначається, що перед злиттям власницею Ferdico S.R.L стала Віолетта Амірян, а її батько Ашот Амірян (член наглядової ради АТ "Інвестор" Олександра Авакова) став єдиним директором-адміністратором компанії.

До цього компанією керували Ірина Кужель, Наталя Козлова і Вадим Омельченко, які також є співзасновниками громадської організації "Інститут Горшеніна". Козлова з Омельченком є співвласниками знака для товарів і послуг "Київський інститут проблем управління імені Горшеніна".

Під час злиття компаній статутний капітал Ferdico S.R.L склав 30 тис євро. Завдяки схемі Аваков за 30 тис євро став власником нерухомості, яка оцінюється в 774 тис євро. Також зазначається, що станом на лютий 2018 року зміни в італійський реєстр нерухомості ще не внесені і вілла зареєстрована на Ferdico S.R.L.

Як повідомляв "Апостроф", у родички начальника Нацполіції виявили дорогі авто і нерухомість.