RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Порошенка прокоментували візит до Києва людей Путіна

Представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін прокоментував інформацію про те, що в Києві з 23 по 25 жовтня Держрибагентство і ряд інших українських відомств зустрінуться з делегацією з Росії для обговорення квот на вилов риби в Азовському морі.

Ситуацію він пояснив в коментарях до посту в Facebook експерта і журналіста Андрія Клименка, де той наводить слова спікера Держприкордонслужби Олега Слободяна.

"Тільки що повідомив полковник Олег Слободян, помічник голови Державної прикордонної служби України, представник ДПСУ не буде брати участь в комісії з "розподілу риби" разом з РФ (наскільки я розумію - відкликаний зі складу делегації з принципових мотивів)", - йдеться в пості .

Бабин пояснив в коментарі позиції представництва президента в Криму: "Представництво Президента України в АРК бере участь у заході. Знов-таки виключно з метою захисту держінтересів. Нехай нам представники РФ пояснять декілька аспектів по Азову, по квотах що йдуть на Крим з РФ, про мілітаризацію, про викрадених рибалок. А потім ми будемо діяти - згідно повноважень))))".

Як повідомляв "Апостроф", 21 жовтня берегова охорона ФСБ РФ в черговий раз затримала в Азовському морі судно, яке прямувало з Бердянська.