RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вбивці тварин: активісти розповіли про захоплення кандидатів в депутати Дубневича та Кальцева

Захисники тварин запустили флешмоб #КандидатиВбивціТварин, щоб зібрати і систематизувати інформацію про кандидатів в депутати, які хвалилися на камеру убитими тваринами.

Про це написала в соцмережі активістка Юлія Шаболтас.

Шаболтас опублікувала фото Володимира Кальцева та Богдана Дубневича з трупами тварин.

"Пропоную флешмоб з хештегом #КандидатиВбивціТварин. Ці люди не повинні бути у Верховній Раді. Злочини проти тварин - не менше огидні, ніж злочини проти людей або держави. Прохання поширити цей пост і скидати мені інформацію про інших кандидатів, яких було помічено в жорстоких вбивствах тварин. Не будьте байдужими!", - написала активістка.

Вона нагадала, що в мережі активно обговорюють фото з полювання Володимира Кальцева, який балотується за списком "Опозиційної платформи - За життя". Активістка уточнила, що він - не єдиний любитель полювання серед кандидатів.

"Мережу обурила інформація про кандидата в нардепи Володимира Кальцева і убитого лева. Але хіба він один такий? Є такий депутат і одночасно кандидат у 118 окрузі на Львівщині на отримання мандата в Раді наступного скликання - Богдан Дубневич. Трохи погуглила, знайшла фото з кривавого сафарі", - додала Шаболтас.

Вона закликала збирати всю інформацію про кандидатів-убивць тварин і публікувати її під єдиним хештегом.

Раніше в мережі з'явилися фото кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" Володимира Кальцева, де він позував з убитими на сафарі тваринами.