RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Нові призначення в МВС: що відомо про кандидата на посаду заступника Авакова

Основному кандидату на посаду заступника міністра внутрішніх справ Олександру Гогілашвілі 46 років, і на сьогоднішній день він є співробітником міжнародної громадської організації "Центр здорової молоді", яка надає платні послуги з лікування наркотичної та алкогольної залежності.

Про це повідомляє theБабель.

За інформацією журналістів, він займається цією діяльністю в Україні протягом майже 10 років і весь цей час був знайомий з Арсеном Аваковим особисто.

При цьому на російських сайтах, Олександра Гогілашвілі називають "волонтером, що збирає гроші на допомогу українським військовим на Донбасі", "русофобом" і "радикалом", а громадянин РФ, кандидат медичних наук Микола Каклюгін (директор АНО "Добре серце. Кубань") заявляв, що Гогілашвілі висловлювався про Росію так: "Хто до нас на Україну прийде, той від меча і загине ... Україна повинна бути незалежною".

На питання журналістів видання the Бабель, про походження фото Гогілашвілі з Валуєвим, Олександр відповів, що познайомився з ним коли працював продюсером телеканалу "Посмішка дитини", тоді Микола запропонував йому займатися соціальною діяльністю - безкоштовними школами боксу і допомогою онкохворим дітям.

"Я давно займаюся соціалкою - це не робота, це частина мого життя. Микола запропонував займатися соціалкою в просуванні його безкоштовних шкіл боксу в Ленінградській області, плюс я займався спортом, на тому і зійшлися. Разом займалися онкохворими дітьми, я привозив до них зірок спорту і кіно. Це був непростий час для мене - душевний розлад щодня від побаченого і пережитого, діти, у яких не було шансів", - пояснив він.

Дружина Олександра, Марія Левченко тривалий час працювала в студії "Квартал 95".

Президент Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою 25 травня 2019 взяв участь у відкритті літнього табору Міжнародної антинаркотичної асоціації, яку очолює Гогілашвілі.