RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Не шепочу: брат Єрмака цікаво відповів на гучні звинувачення в корупції

Брат голови Офісу президента Андрія Єрмака, Денис спростував інформацію про те, що він обговорював з ким-небудь призначення на державні посади.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Шахраї, нарізка. По суті, я обговорюю проекти, які подавав в системі звернення громадян до Кабміну. Прикро, що мої ініціативи реформ і проектів мало того, що не розгледіли на Кабміні (відписки, більше 50), а й особисто мене і брата облили брудом", - написав він.

При цьому, на уточнююче запитання, чи пам'ятає він, з ким зустрічався, Денис Єрмак відповів, що ні.

"Ви знаєте, я завжди відкрито з усіма зустрічаюся, що не шепочу (видно на відео) і не знаю, хто міг спеціально придумати таке вкидання. Ворогів, думав, немає у мене, а ось виявилося, що їх більше ніж", - написав Єрмак.

Крім того, за його словами, всі його досягнення, ідеї і репутацію знищено. Він зазначив, що зараз живе з батьками і з майна у нього тільки хороший ноутбук, телефон і велосипед, подарований його другом.

Нагадаємо, в неділю, 29 березня, нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос опублікував в Facebook відео, де людина, схожа на брата голови Офісу президента Андрія Єрмака Дениса, обговорює питання призначення на різні державні посади.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спливли прізвища фігурантів, причетних до скандалу з гучними звинуваченнями проти Єрмака.