RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

"Такого ставлення до народу ми ще не бачили": Рабинович висловився про скасування виборів в окремих районах

Влада може розчаруватися в результатах майбутніх місцевих виборах через те, що рейтинг партії "Слуга народу" і президента Володимира Зеленського знижується.

Такий прогноз зробив народний депутат, співголова політичної партії "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Рабинович в ефірі політичного ток-шоу "Свої" на каналі NewsOne.

"Ні Порошенко, ні хто-небудь інший не позбавляв права голосу півмільйона громадян України! Дивна виходить справа: за кандидата в президенти Зеленського люди на сході країни мали право проголосувати, за його партію на виборах парламентських - теж мали право голосувати, а через рік правління "президента світу" голосувати вже не можна. Чому? Такого ставлення до свого народу ми ще не бачили! Це державний, конституційний злочин, в якому винен президент України Володимир Зеленський̆ і його Офіс. Чи стали люди на Донбасі більше любити Україну в результаті прийняття цього рішення? Напевно, ні. Я вважаю, що це злочин проти народу України, за який повинні відповісти "зелені"!" - підкреслив Вадим Рабинович.

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" не думає, що влада вирішить скасувати проведення місцевих виборів.

"У нас, звичайно, буває всяке. Але, думаю, на відміну місцевих виборів ця влада не піде, інакше вони просто не всидить у своїх кріслах. Не можна скасувати вибори, не поставивши під сумнів законність існуючого режиму. Тому на таке "зелені" навряд чи підуть", - вважає депутат.

У будь-якому випадку, підкреслює парламентарій, ці місцеві вибори важливі, в першу чергу, для ізбірателей̆.

"Ми повинні голосувати проти "зелених" і за себе, за наших детей̆, їхнє майбутнє, країну, де кожний знатиме: як тільки він починає брехати, тут же його вимітають з політики. Ми повинні показати владі, як показали владі Порошенка, що обману їм не пробачимо! Коли ми навчимо політиків, що їх обман загрожує нульовим відсотком підтримки на виборах, тоді вони перестануть брехати! Це не моя вигадка, а практика інших країн! По-іншому ніяк! І ось коли "зелені" отримають менше 10% на виборах, ми повернемося до цієї розмови", - резюмував Вадим Рабинович.