RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

"Народ буде голодувати, а кошти отримає режим": Вадим Рабинович висловився про держбюджет-2021

Президент України, який раніше обіцяв скоротити витрати, збільшить асигнування на свій апарат на 350 млн гривень згідно з проектом державного бюджету-2021.

Про це розповів народний депутат України, співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович, коментуючи внесений на розгляд Верховної Ради України проект Державного бюджету на 2021 рік.

"Ми ознайомилися з проектом бюджету, який в Раду вніс (уряд) Шмигаль. В ньому сказано, що народ буде продовжувати гинути з голоду, а на утримання президента замість 1 млрд виділено 1,36 млрд. Я прочитав і не повірив собі!" - зізнався парламентарій.

За словами Вадима Рабиновича, "весь бюджет - це витрати на президентську вертикаль, силові органи і генеральну прокуратуру, а решта народу повинна, м'яко кажучи, дихнути з голоду".

При цьому політик звернув увагу на важливий факт: "Прем'єр-міністр Денис Шмигаль - незаконний прем'єр, оскільки Верховна Рада не затвердила програму очолюваного ним уряду! Реально Кабміном керує Президент України Володимир Зеленський".

"Нинішній прем'єр-міністр, очевидно, просто влаштовує владу, тому що він нічого з себе не представляє. Шмигаль не розбирається в економіці, не розуміє, що робить. Влада хіхікає, а ми слухаємо їх виступи. Люди, які не розуміють в економіці, не можуть подати нормальний бюджет", - упевнений Вадим Рабинович.

Співголову фракції "Опозиційна платформа - За життя" і його колег обурює і той факт, що "такого нахабного ставлення до громадян ще не було за всю історію".

"Такого тотального обману і невиконання програми "зелених" ми не чекали, але "зелені кнопочки" вони такі ..." мають право на помилку ", як то кажуть! І ми - "Опозиційна платформа - За життя" - висновки зробили, робіть і ви, українці!" - закликав Вадим Рабинович.