RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Юлія Тимошенко закликала президента сформувати фаховий уряд, здатний впоратися з кризою

Проєкт бюджету на 2021 рік, поданий урядом, вказує, що він втратив контроль над ситуацією, і у президент є можливість звільнити урядовців і сформувати нову команду зі справжніх фахівців, здатних впоратися з кризою і запропонувати зовсім іншу стратегію дій.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу "112. Україна".

Вона не має сумніву, що завтрашній виступ президента в Верховній Раді буде чудово написаний, проте громадяни чекають від керівника держави не слів, а дій.

"В уряді на 90% люди непрофесійні. Тому президенту потрібно негайно створити сильний, професійний організаційно-здатний уряд, уряд національної єдності та національного спасіння. Йому потрібно туди запросити тих людей, які знають, як працювати й вміють це робити", – переконана голова партії.

"Криза на стільки глибока, все падає просто на очах: і ВВП, і економіка, і фінанси, і життя людей. Без нового сильного уряду президенту буде неможливо з цією кризою впоратися. Ми не претендуємо на участь у цьому уряді. Але президент зараз точно повинен зробити так, щоб хоча б уряд був компетентний та ефективний. Тоді в країні багато чого можна буде зробити", – зазначила Юлія Тимошенко.