RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

"Ми голосували за мрію, а не за злодійство": Вадим Рабинович виступив з критикою на адресу оточення президента

Українцям перед місцевими виборами слід задуматися чому реальний добробут українців відрізняється від того рівня життя, про який говорить влада і оточення президента.

Таку думку висловив народний депутат, співголова партії "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Рабинович, виступаючи на урочистостях, приурочених 76 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, які 22 жовтня пройшли в місті Кривий Ріг.

"Я теж голосував за Зеленського - за мрію, за мир, за процвітання, а не за те злодійство, знищення миру і пам'яті героїв, які ми сьогодні спостерігаємо", - зізнався політик.

Вадим Рабинович звернув увагу на заяву Міжнародного валютного фонду, в якій говориться, що Україна за рівнем життя в три рази відстає від Росії, Молдови і Вірменії.

"Статистика сформувалася при "патріотах", які, наспівуючи, з ранку до вечора грабують країну. За своїми масштабами злодійство при Зеленському, за якого ми голосували, просто зашкалює, що до сьогодні здавалося неможливим", - звернув увагу політик.

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" також вважає, що "сьогодні наша держава - некерована!"

"Все, що влада зробила, - це вигадала "П'ять питань Президента" і написала пафосне виступ Володимира Зеленого у Верховній Раді. Нехай вони пояснять, чому їх депутат говорить, що "бідній людині не можна мати дітей". І ця людина продовжує очолювати парламентський комітет соціальної політики, а Зеленський тільки відповідає: "Таке буває...". Що буває? Ви довели людей до злиднів і тепер забороняєте їм мати дітей?!" - обурився Вадим Рабинович.

Нагадав політик заяву прем'єра Дениса Шмигаля, що "скоро перестануть платити пенсії".

"Прем'єра після такої заяви не вигнали з уряду? Люди будуть орати, а пенсій їм не бачити! Чому? Через те, що президент пішов не туди?.. Про це треба задуматися, йдучи на виборчі дільниці 25 жовтня! Порошенко теж думав, що буде президентом вічно, але народ України показав йому його місце. Так має бути з кожним, хто порушує свої передвиборні обіцянки", - упевнений Вадим Рабинович.

"Вони не знають, що робити з пандемією, коронавірусний фонд (розтрачено). За дорученням партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук поїхав до Москви, домовився з президентом РФ Володимиром Путіним про надання нам вакцини. Що тут антиукраїнського? Американське посольство заявило, що ми не повинні її закуповувати у РФ, і наш МОЗ заявив: "ми ніколи не будемо купувати російську вакцину...". Ми будемо помирати тут, а вони з Супрун будуть лікуватися у Франції!" - обурився народний депутат.

"Дорогі українці, йдучи на свої виборчі дільниці, задумайтеся над усім цим. Робіть правильний вибір, голосуйте за розум!" - закликав Вадим Рабинович.