RU  UA

"Просто викинула наші звернення": підприємці розповіли про "спілкування" з відомою "слугою" на мітингу

Глава Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова не захотіла вислухати вимоги підприємців, які проводили акцію протесту біля Верховної Ради, і грубо відкинула їхні пропозиції.

Про це розповіла підприємець, співорганізатор Руху #SaveФОП Лілія Чередніченко в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV.

За словами Чередніченко, вона намагалася донести до народної обраниці прохання і вимоги підприємців.

"Ми просили її не голосувати за законопроект (про введення РРО - "Апостроф"), вона намагалася прорватися. Багато людей - звичайних ФОпів не пробачили їй "дітей низької якості" (заява Галини Третьякової стостовно соціальних виплат на дітей - "Апостроф"). На те, що ми просили, вона сказала: "Ні!" і просто викинула наші звернення щодо законопроектів", - розповіла Чередніченко про "діалог" протестувальників зі "слугою народу".

За словами представниці протестного руху, Третьякова не звернула жодної уваги на людей і їхні вимоги і пішла до приміщення Верховної Ради.

"Складається враження, що всі, хто знаходяться у владі - у Верховній Раді, комітетах, уряді - роблять все, щоб підірвати авторитет президента і зробити його "вбивцею ФОПів", - додала Чередніченко.

Як повідомляв "Апостроф", народного депутата від партії "Слуга народу" Галину Третьякову вимагали позбавити повноважень через антигуманне висловлювання про сім'ї, які отримують соціальну допомогу. Вона назвала дітей з цих сімей "дітьми низької якості".