RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

"Ми маємо справу з владою, якій все одно, як будуть виживати люди": Рабинович висловився про тарифи

Народний депутат, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович заявив, що українській владі все одно, як будуть виживати її люди.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK.

"Ми маємо справу з "машиною", якій все одно на долі людські. Ми маємо справу з владою, якій все одно, як будуть виживати люди, і це ми бачили в ситуації з вакцинойю, це ми бачимо в ситуації з тарифами. Але рік тому президент Володимир Зеленський̆ обіцяв нам зниження тарифів. Але сьогодні він, схоже, передумав - потрібно ж набити кишені наближеним олігархам", - зауважив народний̆ депутат.

За словами Рабиновича, протести проти підвищення тарифів навряд чи вплинуть на владу. Адже вона замість того, щоб думати про причини їх проведення, шукає організаторів цих протестів.

"Зелені" думають, що на протести вийшли люди не через поклик серця, а їх організувала політична партія ОПЗЖ, але це не так", - запевнив парламентарій.

Він додав, що виправити ситуацію все ще можна, але для цього потрібно зробити кілька простих кроків.

"Розповідати про те, що "цар - хороший, а бояри - погані" - це дурниця! Якщо ми не хочемо вбити країну і людей, треба перестати виконувати "хотілки" Міжнародного валютного фонду, що заощадить 18% на платіжці. Це перше. Друге - потрібно подякувати представників партії "Опозиційна платформа - за життя" за те, що ми домовилися про зниження ціни на газ з Росії на 25% і підписати ці домовленості. Далі - необхідно і негайно націоналізувати облгази і обленерго, відкликати у приватників ліцензію на розробку надр України. Це ж зрозумілі кроки, вони дозволять знизити тарифи до рівня, який був при "тричі проклятому Януковичі". І тоді людям буде легше виживати! Так у чому проблема? Ні, влада кричить "зрада". яка "зрада", у чому "зрада"?! А в тому, що в такому випадку 3-4 людини не будуть отримувати прибуток, а влада - відкати!.."- резюмував Вадим Рабинович.