RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Команда, досвід, план": експерт назвав Тимошенко фаворитом прем’єріади

Юлія Тимошенко виглядає найкращим кандидатом на посаду прем’єра. Вона має команду, досвід та конкретні пропозиції швидкого розв’язання криз.

Про це в ефірі каналу "ЕспресоТВ" заявив політичний експерт Тарас Загородній.

"Всі знають, що вона може впоратися, особливо, що стосується тарифів, бо це її профільна тема. Вона зуміє прикрутити надмірну самостійність "Нафтогазу", який поводить себе, як приватна компанія, яка нікому не підкоряється. Може зібрати в кулак міністерства, які зараз де-факто не працюють", – переконаний аналітик.

За словами експерта, всі пам’ятають працездатність Тимошенко на посаді прем’єра та ефектність її Кабміну. Лідерка "Батьківщини" видається найбільш готовою до роботи на чолі уряду, а її фракція може стати надійною опорою хиткої монобільшості у Верховній Раді.

"Є розуміння, є програма, є люди, які знають, що робити, і зможуть збалансувати цю систему. Той же пан Кучеренко, який знається на енергетиці, яка зараз у кризовому стані", – наголосив експерт.

Президент, на думку Загороднього, стоїть перед вибором: або наражатися на дострокові парламентські та президентські вибори, або поступитися частиною повноважень і дозволити Юлії Тимошенко впоратися з кризами й дати людям справедливі тарифи, якісну медицину, гідні зарплати та пенсії тощо.