RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Вперше за 30 років: Данилов розповів про "поважного бізнесмена", який віддав державі ліцензію на видобуток газу і нафти

У п'ятницю, 18 червня, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов розповів про "поважного бізнесмена", який повернув державі свої ліцензії на видобуток нафти та газу.

Про це йшла мова на брифінгу чиновника, який транслювався на сторінці Офісу президента в Facebook.

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що "один шановний бізнесмен з Дніпра" добровільно повернув ліцензію на видобуток вуглеводнів.

"Хочу відзначити, що є перші позитивні результати реалізації рішення Ради нацбезпеки і оборони, і не по лінії відомства Опімаха, а з боку представників великого бізнесу, яких ми поки не називаємо олігархами", - сказав Данилов.

Він зазначив, що вперше за всі роки незалежності України відбулася подія, яке стане прецедентом - розуміючи важливість політичної лінії президента і "проявляючи соціальну відповідальність, державі добровільно повернули дві ліцензії на видобуток природного газу і видобутку сирої нафти".

Секретар РНБО підкреслив, що Україна вітає такі ініціативи, не дивлячись на те, що вказаний бізнесмен, з його слів, в цей момент знаходиться "на всім нам добре відомих островах". Також Данилов закликав інших представників великого бізнесу наслідувати позитивний приклад і стати "відповідальними надрокористувачами".

Також "Апостроф" писав, що Рада національної безпеки і оборони України додатково перевірить санкційний список "злодіїв в законі", зокрема мова йде про трьох його фігурантів.