RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Питання призначення Криклія до МВС партія влади навіть не обговорює - Данило Гетьманцев

Парламентська монобільшість не розглядає кандидатуру екс-міністра інфраструктури Владислава Криклія, звільненого за ініціативою президента Володимира Зеленського, на будь-які посади в Міністерстві внутрішніх справ.

Про це повідомив народний депутат фракції "Слуга народу", голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев, пише Голос.

"У мене немає ніякої такої інформації, я навіть нічого такого не чув. І не можу сказати, що фракція чекає на його повернення. І мови про будь-яке його призначення до Міністерства не йде", - сказав він.

Позицію колеги підтвердила і нардеп від "Слуг народу" Юлія Яцик: "Питання щодо Криклія фракцією не піднімалося. Ця тема не обговорюється навіть на рівні чуток", - підкреслила вона.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що В.Кріклій має намір повернуться МВС для реалізації нових корупційних схем.

"За нашою інформацією одіозний схематозник зараз оббиває кабінети ОПУ з проханням надати йому можливість пришвартуватися біля годівниці - в обмін на частку в відкатах... Криклій кинув око на своє" чадо "- головний сервісний центр МВС… Найближчим часом ми зможемо побачити Криклій на старому добре пригрітому місці ", - розповів колишній народний депутат України Ігор Мосійчук.