RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У перервах між голосуваннями: в Раді депутата спіймали за незвичайним заняттям, фото

У Верховній Раді народний депутат від ОПЗЖ Володимир Мороз захоплено розглядав зображення котів в телефоні між голосуваннями.

Українського парламентарія за незвичайним заняттям вдалося зловити в об'єктив фотокореспонденту "Апострофа" Роману Пєтушкову.

Володимир Мороз є головою підкомітету з питань електроенергетики та транспортування електроенергії Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Обирався по 59 округу в Донецькій області від політсили "Опозиційна платформа - за життя". На момент обрання був главою Мар'їнської районної державної адміністрації.

Варто зазначити, що народні обранці нерідко займаються під куполом особистими справами. Так, депутат і член групи "За майбутнє" Ірина Констанкевич записувалася на манікюр під час засідання парламенту.

Пізніше групу нардепів під час голосування зняли на відео в процесі вживання коричневого напою з пластикової пляшки з написом "Боржомі", яку вони передавали один одному.

Також "Апостроф" повідомляв, що протягом двох років 12 народних депутатів не брали участі в 90% голосувань Верховної Ради. Рідше всіх натискав кнопки нардеп від ОПЗЖ, скандальний київський забудовник Вадим Столар. Він взяв участь лише у 2,5% голосувань.