RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Гучна справа російського "крота" в Кабміні: стало відомо про підписання ним важливої угоди

Колишній заступник глави протоколу прем'єр-міністра України Станіслав Єжов, обвинувачений в державній зраді, підписав зі слідством угоду про визнання провини і вийшов на свободу в зв'язку з відбуттям покарання.

Про це повідомляє "Главком" з посиланням на рішення Голосіївського районного суду Києва.

Так, суд затвердив, що перекладач при голові уряду Станіслав Єжов був винен за ст. 28 і ст. 111 КК України. Йому було призначено кримінальне покарання у вигляді трьох років і 28 днів позбавлення волі.

Згідно "закону Савченко" йому був зарахований термін відбування покарання в термін його ув'язнення в СІЗО, один день за два у вироку. Таким чином Єжов повністю відбув своє покарання.

Також суд змінив йому запобіжний захід на особисте зобов'язання.

Згідно з даними слідства, Станіслав Єжов з червня по грудень 2017 року електронною поштою передавав інформацію про візити прем'єр-міністра Володимира Гройсмана представнику Генштабу ЗС РФ. Адвокат обвинуваченого заявляв пресі, що прокурори не змогли довести важливість переданих Єжовим документів і те, що вони передавалися саме представнику військового відомства РФ.

СБУ затримала Станіслава Єжова 20 грудня 2017 року.

Як повідомляв "Апостроф", 3 липня суд в Києві відпустив з-під варти колишнього перекладача прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Станіслава Єжова.