RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Джерело розповіло, як Гройсман втрутився в ситуацію з об'єднанням партій Порошенка і Яценюка

"Народний фронт" на даний момент розглядає різні варіанти об'єднання з фракцією БПП, один з яких полягає у формуванні спільної політичної сили з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, але без участі президента Петра Порошенка.

Про це розповів "Апострофу" один з парламентарів-фронтовиків.

"Говорять на засіданнях фракції ("Народного фронту"), що треба щось зробити з Володимиром Гройсманом. Ну а що, як і в якому форматі – ніхто не каже. Так, розмови у фракціях є про те, що, можливо, без Порошенка об'єднання фронтовиків і Гройсмана буде вигідніше, але поки це тільки розмови. Вони думають, з ким нам буде вигідніше – з Порошенком, з Юлею (Тимошенко, - "Апостроф") або ще з кимось. А насправді сидять у своїй "стратегічній дев'ятці" і обговорюють співпрацю з президентом. Але як можна обговорювати щось з людьми, які за спиною посилають тебе на три букви?" – зазначило джерело.

На даний момент ведуться активні переговори, але все ще невідомий формат об'єднання політичних сил. Ускладнює ситуацію незалежна політична гра Володимира Гройсмана, який виступає за внесення змін у закон про вибори.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Партії Порошенка і Яценюка знову об'єднуються: інтриги додав Гройсман.