RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В "Народному фронті" закликали президента, Раду і Кабмін продовжити курс на реформи

Після інавгурації новообраного президента, Верховна Рада, президент і Кабінет Міністрів повинні працювати для продовження реформування країни і курсу на членство в ЄС і НАТО.

Про це під час спілкування з журналістами в кулуарах парламенту зазначив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Позиція "Народного фронту" протягом останніх 5 років: парламент повинен бути дієздатним. І зараз в цьому парламенті, який зробив дуже багато для реформування країни, "Народний фронт" є стовпом", - підкреслив керівник фракції.

Він висловився проти розформування Верховної Ради, оскільки парламент продовжує приймати проекти і ефективно працювати.

"Скільки разів нас "розганяли", скільки прогнозували позачергові вибори - "Народний фронт" довів своєю роботою: парламент дієздатний, він приймає закони, які змінюють на краще ситуацію в країні", - зазначив Бурбак.

Керівник фракції також підкреслив, що важливо і далі продовжувати той курс реформ, який був узятий урядом Арсенія Яценюка.

"Після інавгурації новообраного президента Верховна Рада, президент і Кабінет Міністрів повинні робити все, щоб продовжити реформування країни відповідно до того курсом, який ми закріпили в Конституції. Це незмінність курсу на членство в ЄС і НАТО", - підкреслив Бурбак.

"Це те, що починалося в 2014 році, коли урядом Арсенія Яценюка були введені кардинальні зміни, які дозволили нашій країні отримати безвіз, які дозволили нашій країні підписати асоціацію з ЄС. Тому президент, парламент і Кабмін повинні продовжити той курс, який Україна тримає на протягом 5 років", - резюмував Бурбак.