RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Києві пройшов з'їзд "Слуги народу": відео

В суботу, 15 лютого, у Києві пройшов з'їзд партії “Слуга народу”.

Про це повідомляє “Апостроф” із посиланням на інформацію з офіційної Facebook-сторінки партії.

Члени партії зібралися у конгресно-виставковому центрі “Парковий” , що розташований за адресою Паркова дорога, 16а.

О 09:30 стартувала екскурсія для журналістів у Громадському хабі політичної партії "Слуга Народу". З 10:00 до 11:00 проходив тренінг для голів ОТГ та депутатів місцевих рад щодо децентралізації.

О 12:00 розпочався третій етап четвертого з’їзду партії. У програмі з'їзду заплановані обговорення ідеології партії, обговорення нової редакції Статуту партії, переобрання Вищої ради партії та обговорення стратегічних позицій щодо місцевих виборів.

Учасники з'їзду партії "Слуга народу" збільшили складу керівного органу політичної сили з п'яти до восьми чоловік і переобрали його складу.

У Вищу раду партії було обрано сім народних депутатів: заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, нардеп Олександр Качура, нардеп Анатолій Остапенко, нардеп Артем Культенко, нардеп Ольга Коваль, нардеп Роман Грищук та нардеп Вадим Галайчук.

Як інформував “Апостроф” раніше, президентська партія "Слуга народу" оголосила про плани запустити свій інтернет-канал "Слуга-ТВ". У канал вкладуть гроші, які партія отримала з бюджету.