RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Керівництво ОПЗЖ заборонило "терки" з владою, і депутати в Харкові мають перестати зливати виборців - Фельдман

Стратегічна рада партії "Опозиційна платформа - За життя" ввела в дію рішення, згідно з яким з 1 червня народні депутати від фракції ОПЗЖ зобов'язані утримуватися від яких би то не було домовленостей з представниками чинної влади.

Про це повідомив у себе в Facebook народний депутат України Олександр Фельдман.

За його словами, в разі спроб з боку влади встановлення таких домовленостей потрібно негайно інформувати Стратегічну раду партії.

"Особисто я повністю підтримую це рішення. Більш того, упевнений, що воно має стосуватися не тільки народних депутатів, а й депутатів місцевих рад. На жаль, не секрет, що є ті, хто, отримавши депутатський мандат за підтримки нашої політичної сили, вирішують "піти в самостійне плавання", щоб вирішувати свої власні питання. Це цинізм і елементарна зрада, які нічим не можна виправдати. Противно чути виправдання в дусі "нам теж треба щось їсти і годувати сім'ї", - написав народний депутат.

Олександр Фельдман упевнений, що депутатський мандат - це не заробіток і не годівниця, це позиція.

Крім того, на його переконання, харківський регіон стане першим, де депутати місцевих рад, що представляють партію ОПЗЖ, продемонструють згуртованість і єдність.

"Упевнений, що рішення Стратегічної ради партії"приведе до тями"багатьох любителів"договорняків"і"терок", які звикли"годуватися"з рук влади. Якщо це рішення не буде працювати по всій вертикалі - від Верховної Ради до міської ради - в ньому немає ніякого сенсу", - вважає політик.

Також, на його думку, всі кулуарні домовленості, а якщо говорити прямо - відверті "договорняки" - це шахрайство і спекуляція.

"Краще чесно здати мандат, ніж"здавати"своїх товаришів і виборців", - підсумував Олександр Фельдман.