RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Партія "Україна - Наш дім" представила керівників трьох обласних осередків

Партія "Україна - Наш дім" продовжує відкривати свої регіональні організації по всій Україні.

Про це пише "Фокус".

Зокрема, 27 вересня, під час пресконференції в Одесі "Чорноморська ініціатива Бориса Колесникова" - Олімпіада -2036", як керівник Одеського осередку був представлений Володимир Варещенко, так само були представлені керівники ще двох обласних осередків, це:

Херсонська область - Сергій Тригуб;

Миколаївська область - Олександр Жолобецький.

Лідер партії "Україна - Наш дім" Борис Колесніков під час свого виступу наголосив на важливості роботи обласних керівників.

"Їхнє завдання - створити потужну мережу підтримки по всій Україні. Необхідно об'єднати молодь і людей старшого віку, адже, як правило, люди у віці від 25 до 60 років зайняті роботою. У нас зазвичай всі забувають про "кадетів" (16-25 років ), а даремно, адже є безліч прикладів успішної роботи подібних структур. Крім того, ми приділяємо особливу увагу пенсіонерам в нашій програмі "Академія пенсіонерів", адже саме вони будували нам з вами наше сьогодні. Для кожної з вікових категорій створюються свої змагальні та освітні процеси з гідними призами. Яскравий приклад - поїздка наших переможців Всеукраїнського футбольного турніру до Києва, на матч Україна - Франція. І це стосується не тільки спорту. Чим більше буде заходів, які збирають навколо себе активних людей, тим більшого успіху ми досягнемо в процесі зміни нашої країни", - переконаний політик.

Партія "Україна - Наш дім" продовжує партійне будівництво в усіх областях України, яке планує завершити у 2022 році.