RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Штаб АТО заявив про нову тактику бойовиків на Донбасі

У зоні АТО на Донбасі бойовики незаконних збройних формувань продовжують порушувати досягнуті домовленості про дотримання "шкільного перемир'я».

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Всього за минулу добу бойовики відкривали вогонь 24 рази.

"Російсько-окупаційні угруповання продовжили поодинокі обстріли наших позицій, використовуючи в основному стрілецьку зброю. Вчора після 18 години бойовики декілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях у районі Авдіївської промзони, шахти Бутівка, Зайцевого та Пісків", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку противник обстріляв з гранатомета укріплення у Катеринівки. На Приморському напрямку в кінці доби зберігалася тиша.

Як відзначають в штабі, в даний час основні основні зусилля противника спрямовані на підтримання готовності резервів, прихованого управління військами, удосконалення фортифікаційного обладнання та проведення заходів бойової підготовки.

Нагадаємо, за даними ОБСЄ, з 25 серпня, коли було оголошено так зване "шкільне перемир'я" на Донбасі, понад шістсот раз був порушений режим "тиші".