RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.65
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

Всі новини

Не тільки Порошенко або Тимошенко: на Заході озвучили цікаву думку з приводу наступного президента України

Сьогодні люди в Україні ще не думають про майбутні президентські вибори, що виводить в лідери соціологічних опитувань чинного президента України Петра Порошенка і лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів американський політолог Джейсон Смарт.

"Якщо нас запитати: "Який телефон хочеш?", Ми відповімо: Samsung або iPhone. Тому що це найбільш відомі бренди. Але є багато інших варіантів - китайських, японських і американських телефонів. Те ж саме і на виборах. Коли буде велика реклама , велика кампанія - тоді буде більш коректна соціологія. Тому я б не поспішав говорити, що вибір обмежений Порошенком і Тимошенко. В Україні я не беруся говорити, хто буде наступним президентом", - упевнений політолог.

Також Смарт зазначив, що проблема оновлення політичних еліт стосується не тільки України, а й інших країн.

"По-друге, це проблема для багатьох країн світу. Ось Дональд Трамп. Його можна називати новою людиною в політиці. Але він був відомим телеведучим і бізнесменом. Коли я ще був маленьким, мені про нього батьки розповідали. Хоча вони його не люблять, але його популярність була фактом ще в мої дитячі роки. У цьому плані він - не нова людина ", - зазначив експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін став тягарем для свого оточення, він шукає вихід з війни з Україною - американський політолог.