RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Україні дали страшний прогноз в разі прийняття нового податкового закону

Ухвалення нового податкового закону, який внесений до Верховної Ради і пропонує суттєво обмежити використання спрощеної системи оподаткування, при цьому третю групу для українських "ФОПів" планується взагалі ліквідувати, загрожує Україні катастрофічними наслідками і масовими протестами.

Про це в коментарі "Апострофу" розповів директор економічних програм аналітичного центру "Український інститут майбутнього" Анатолій Амелін.

"Ми отримаємо масові протести. Адже армія підприємців - реальних, не тих, хто працює за схемами, - величезна. Ці люди піднімуть на вила депутатів, які це зроблять, я в цьому не сумніваюся. Агресія у людей зростає. Рівень життя не піднімається, а тиск збільшується. і, якщо ту позитивну опцію, яку дали підприємцям, спробують прибрати, ми отримаємо навіть не "податковий майдан" - форми такого протесту можуть бути найжорсткіші, враховуючи, що багато підприємців пройшли АТО, і у багатьох з них посттравматичний синдром" - сказав Анатолій Амелін.

Даний документ все ще знаходиться на розгляді парламентом і може не дійти до прийняття.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Диверсія проти "ФОПів": хто і навіщо хоче скасувати третю групу "спрощенки" в Україні.