RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Україні розповіли цікаві деталі про минуле Савченко і назвали її головну помилку

Психологічний стан народного депутата Надії Савченко викликало серйозні запитання задовго до виникнення історії з підготовкою теракту в центрі Києва.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів координатор групи "Інформаційний опір", нардеп, військовий експерт Дмитро Тимчук.

"Тут Савченко підвело її відчуття месіанства. У людини явно шифер нерівно покладений, тому цей стан неадекватності вплинув на оцінку сил і засобів. Вона вважала, що ненависть до влади настільки велика, що варто звернутися до командира будь-якого рівня, як він тут же призведе свій підрозділ у повному складі і скаже: "Ми готові йти на заклання заради того, щоб знищити український парламент". Але тут вона трохи помилилася", - розповів Тимчук.

За його словами, Надія Савченко була широко відома зухвалою поведінкою ще під час служби в українському контингенті в Іраку.

"Коли я почав розпитувати хлопців з контингенту, то почув такі розповіді, що зараз не наважуся їх повторити. Дівчина дійсно в абсолютному неадекваті. І тоді, і сьогодні мене цікавить одне питання: як вона вступила у військовий вуз, тим більше в льотний, і дійшла до того, щоб отримати офіцерське звання? Адже необхідно пройти медичну комісію, огляд психіатра", - розповів депутат.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": На Донбасі склалася цікава ситуація, Росія дала бойовикам жорстку установку - Дмитро Тимчук.