RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Опоненту Терещенко спалили машину: активіст повідомив деталі

Активісту Олегу Лате, який критикує мера Мішеля Терещенка і виступав за його відставку, вночі невідомі спалили машину. Про це активіст повідомив на сторінці в Facebook.


За словами Лати, машина була справною, тому він розглядає тільки версію з підпалом.

"О третій годині ночі сусіди побачили, що горить моя машина, підняли всіх на ноги і викликали пожежників. На жаль, поки вогонь загасили, від автомобіля майже нічого не залишилося. Упевнений, це пов'язано з моєю позицією і активною громадянською діяльністю! Я виступаю за відставку мера Мішеля Терещенка і неодноразово критикував і його діяльність, і діяльність його команди", - написав Олег Лата.

Активіст підкреслив, що машина не заважала сусідам і у нього не було бізнес-конфліктів.

"Машину підпалили через мою громадянську протестну позицію. Я проти безгосподарності і бажання мера закласти в бюджет свої премії. Проти утиски бюджетників, необґрунтованого підвищення цін на воду. Неодноразово звертав увагу на розбиті дороги в Глухові, знищені заводи, цензуру і корупцію. Сьогодні вночі я за це поплатився", - зазначив Лата.

Він написав, що машину забрали на штраф-майданчик, а поліція вже опитала сусідів.

"Чекаю результатів розслідування", - резюмував Олег Лата.

Нагадаємо, раніше Мішель Терещенко заявив, що йде у відставку з поста міського голови Глухова і балотуватиметься в Президенти України.