RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

"Велике будівництво" у Києві почнеться зі створення урбан-парку на ВДНГ - Кирило Тимошенко

У п’ятницю, 28 травня, на території ВДНГ у Києві стартують роботи з облаштування сучасного урбан-парку. Унікальний простір буде створений в рамках програм Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" та "Здорова Україна".

Про це повідомив у Facebook заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко.

"Щоб бути здоровими і займатись спортом, українцям не обов'язково купувати абонементи у фітнес-зали. Ми створюємо доступну, а головне цікаву та різноманітну інфраструктуру", - написав він.

У парку з’являться бетонний скейт-парк, майданчики для вуличних видів футболу, баскетболу, танців, воркауту й паркуру, клаймбінгу, доріжки для бігу, дитячі урбан-локації та столи для тенісу. Тут також планують регулярно проводити батли та джеми вуличних культур. Усе – безкоштовно для відвідувачів.

"Майбутній урбан-парк — це частина концепції спортивного кластера на ВДНГ, який реалізується за підтримки Офісу Президента України. Вже точно знаю, що урбан-парк стане однією з улюблених локацій для киян. Особисто теж чекаю з нетерпінням", - сказав Тимошенко.

Раніше заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко розповів, що цього року за планом президентської програми планується побудувати та оновити 80 стадіонів та 29 басейнів.