RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Автомагістраль-Південь" залучила 300 працівників до "Великого будівництва" траси на Дніпропетровщині

У серпні в Дніпропетровській області відкриють після ремонту 80-кілометрову ділянку траси М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. До дорожній робіт залучили рекордну кількість людей і техніки, пише офіційна Facebook-сторінка президентської програми «Велике будівництво».

«Ремонтні роботи виходять на фінішний етап – бригади вже по всій протяжності відрізку завершили влаштування посиленої дорожньої основи та вирівнюючого шару покриття із крупнозернистого асфальтобетону та зосередились на влаштуванні верхнього шару покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону», - говориться в повідомленні.

Паралельно укріплюють узбіччя і облаштовують з’їзди та автобусні зупинки. Крім того, в ході ремонту замінили зношені труби та системи водовідведення.

Лише на цій ділянці траси роботи ведуть 300 дорожників та 150 одиниць спецтехніки.

Крім 80 км ділянки від межі з Кіровоградською областю до перетину із трасою Н-11 «Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв», компанія «Автомагістраль-Південь» ремонтує ще кілька напрямів.

Зокрема, за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», триває ремонт майже 50 км траси від Павлограда до села Слов’янка, а також 63 км на відрізку від Дніпра в бік Павлограда.

Також у липні здадуть в експлуатацію відремонтовані 45 км траси на відрізку від Дніпра до Кривого Рогу.

Траса М-04, на якій ведуться масштабні роботи, сполучає Дніпропетровщину з Кіровоградською, Донецькою і Луганською областями. Вона також є частиною нового маршруту М-30 Стрий – Ізварине.

Ця траса, яку створюють за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», отримала назву Дорога Єдності. Її протяжність складе майже 1 400 км. Координатор програми і заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляв, що відкрити нову трасу планують до Дня незалежності.