RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

28 вересня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського зміцнить під’їзди до Миколаєва: траса буде бетонною

До кінця першого півріччя 2022 року дорожники планують зміцнити під’їзні шляхи до Миколаєва по трасі М-14. Дорога буде покрита цупким цементобетоном.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

"Постійно зростаюча інтенсивність руху автомобільного транспорту, переважно вантажного, наявність великих морських портів та зон курортного відпочинку зумовили необхідність посилення конструктиву дорожнього полотна під’їзних шляхів до міста Миколаєва", — йдеться у повідомленні.

Ремонт уже розпочався на двох ділянках дороги М-14 з Одеського та Київського напрямків: км 126+000 — км 129+122 та км 139+716 — км 142+800. Роботи виконуються за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Автодорога М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ входить до системи міжнародних транспортних коридорів в Україні та забезпечує зв'язок південних регіонів за логістичним та туристичним маршрутом Одеса — Миколаїв — Херсон.

На час здійснення робіт на ділянках, що ремонтуються, від села Весняне до храму Святого Миколая у Варварівці та від повороту на об'їзну міста Миколаєва до Тернівської кільцевої розв'язки перекрито рух транспорту однією смугою руху у напрямку міста Миколаєва. Пересування автівок здійснюється паралельною смугою руху в двосторонньому режимі.

У межах програми Володимира Зеленського "Велике будівництво" з початку року відремонтовано 10,5 кілометрів автодороги М-14 у межах міста Миколаєва. Шість ключових вулиць та два мостових переходи уже відкриті для основного проїзду.

Нещодавно повідомлялося, що "Велике будівництво" президента Зеленського поєднає якісною дорогою Івано-Франківську та Тернопільську області.