RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського взялося за ремонт об'їзної Хотина

У Чернівецькій області у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", стартував ремонт обходу міста Хотин. Це завершальний етап відновлення всієї траси Н-03 Житомир - Чернівці у межах області.

Про хід дорожньо-ремонтних робіт на об'єкті повідомляє у Facebook Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Загальна протяжність дороги Н-03 територією Чернівецької області становить 46,1 км, з них до недавнього часу не відремонтованим залишався відрізок протяжністю 7 км, що є частиною обходу Хотина. Після завершення його ремонту траса Н-03 у Чернівецькій області буде відновлена повністю.

Підрядник вже почав фрезерування старого дорожнього покриття, а на кільцевій розв'язці на в'їзді в місто на лівій стороні уклав нижній шар асфальтобетону. На правій смузі нижній шар асфальтобетону планується укласти найближчими днями.

В ході ремонту обходу Хотина буде укріплено дорожню основу, укладені нижній і верхній шари асфальтобетону, проведені роботи з водовідведення, розчищення та зміцнення узбіч. Дорожники також нанесуть розмітку і встановлять дорожні знаки.

Нагадаємо, у 2021 році за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" планується відремонтувати та побудувати загалом 6500 км доріг, з яких 4500 км - державного значення і 2000 км - місцевого.