RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Радник Порошенко спровокував шквал гнівних нападок з Росії

Заява радника українського президента Олега Медведєва про те, що загрозою для України є не президент РФ Володимир Путін, а саме самі росіяни, спровокувала шквал гнівних нападок з боку російських інтернет-користувачів.

Гнівні коментарі на слова Медведєва опубліковані на російському сайті Lenta.ru.

"Для нас загрозою є не Путін, а народ, який його обожнює" І коли ж Олежа планує розпочати війну з народом, який обожнює Путіна?" - запитує користувач Сантехнік Іванович.

"Хто б сумнівався; єдина мета існування українізаторської сатанинської секти - розпалювання ненависті між великорусами і малорусами", - коментує Огюст Фандорін.

"А хохли ненавидять будь-кого, хто з ними не згоден?" – пише людина під ніком Я В натурі той, що безвісти зник.

"Скакли перші кричали - москалів на ножі, тож мовчіть", - зазначив Олег Дорофєєв.

"Радник, ти не радник, а ЧМО безвідповідальне", - вдався до образ Boris Polikarpov.

"Відрадно бандерівським гнидам, дочекалися результату, нарешті росіяни українців назвали ворогами. Не вкурять тільки, що ворогами тільки їх і назвали", - написав користувач під псевдонімом Броунівський Рух.

"Основні друзі Росії - Армія, Флот, Військово-космічні сили. Слава Богу за те, що у нас є Путін. Не було б Путіна, Росія вже б не стояла на колінах перед США, а лежала горілиць", – вважає Надія Гончарова.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російські інтернет-користувачі розгнівалися через заяву спікера Верховної Ради Андрія Парубія щодо населення Донбасу.