RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Бої пiд Донецьком: журналісти зняли на відео, що діється під Пісками

Українські журналісти зробили сюжет про бійців АТО, які тримають оборону біля населенного пункту Піски Донецької області на окупованому бойовиками Донбасі.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

"Як українським військовим доводиться тримати оборону на передовій. Піски все більше нагадують покинуте селище. Але серед руїн там є життя. Наші хлопці тримають передову оборону. Від мінометних обстрілів до контактних стрілецькою боїв. І дня не проходить, щоб ворожа диверсійна група не намагалася підібратися ближче до наших укріплень. Страждають сусідні Красногорівка та Невельське", — наголошується в коментарі до відео.

"Наші хлопці повідомляють з Пісків. Вчора сепарва активізувалася вже вдень. А вночі був важкий бій, хлопців накривали АГСами, РПГ і 120 мінами, працювали снайпери. І наші воїни не забарилися із відповіддю, дали гідну відсіч...1,5 години бою тримали позиції наші хлопці, хоч снайпери не давали й голови підняти — кулеметники Джек, Дюк, Паніковський відпрацювали на "відмінно". І всi — не розгубилися. Заспокоїлися орки лише у 2.15. А на мирній території українці в цей час спали спокійно... Спасибі нашим хлопчикам за це", — пишуть на сторінці Слобідська сотня ДБ ОУН в Facebook.

Фото зі сторінки Слобідська сотня ДБ ОУН в Facebook

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські журналісти зняли відео з передовою сил АТО під Дебальцеве Донецької області про те, як Збройні сили України (ЗСУ) вибили бойовиків з їх позицій.

В мережі з'явилося нове відео допиту вісьмох бойовиків самопроголошеної ДНР, затриманих наприкінці червня в ході успішної бойової операції представників добровольчої армії за підтримки українських військових в районі селища Широкіно під Маріуполем Донецької області.