RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Ватажок ЛНР пішов назустріч Савченко: в мережі жорстко сострили

Політтехнолог Тарас Березовець жорстко висміяв розпорядження ватажка самопроголошеної ЛНР Ігоря Плотницького про створення робочої групи з так званих "депутатів" народної ради" ЛНР з метою проведення переговорів з українською льотчицею, народним депутатом з фракції "Батьківщина" Надією Савченко.

Про це Березовець написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що Савченко і партія "Батьківщина" поки не відреагували на ініціативу Плотницького про створення робочої групи для переговорів, і запропонував у робочу групу Савченко включити таких одіозних народних депутатів, як Євген Мураєв, Вадим Рабинович, Наталія Королевська, Юрій Бойко, а також Олену Бондаренко.

"Адже боротьба за мир повинна вестися до кінця. А ми повинні показати серйозність своїх намірів", — іронізує Березовець.

"Дрім Тім", "Жарти жартами, а ніхто з цих персонажів так і не поніс відповідальності за законом. Ах так в Україні закон працює тільки для плебсу, та й то не завжди", "А потім він її знову викраде і ми будемо знову її звільняти, а Олег Сенцов тим часом буде продовжувати сидіти в тюрмі", "Савченко і Плотницький це один масштаб Путіна, він їх міняє як колоду карт у грі під назвою "виконання мінських угод", "Вже і смайлики ставити не треба. І так зрозумілий абсурдизм цієї хероинi", "І коли вони зберуться всі разом.....пальнути з гранатомета! Краще з 10 гранатометів! А потім все це залити бетоном", "Ну це зрозуміло — склад російської делегації схвалюю! А від України хто буде?", "І залишити їх там. Нехай беседують між собою, нам життя не труять", "А якщо ця компанія дійсно поверне мир на Донбас", — коментують користувачі Facebook дотепну пропозицію Березовця.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Надія Савченко зробила скандальну заяву про те, що готова поїхати на окупований Донбас, щоб вступити там в прямі переговори з ватажками бойовиків Донбасу Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.