RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Згорів факел "Новоросії": у Плотницького оголосили в розшук колишнього ватажка бойовиків ЛНР

Новина про те, що одного з колишніх ватажків так званої ЛНР, екс-главу "парламенту" ЛНР Олексія Карякіна, в самопроголошеної "Луганської народній республіці" оголосили в розшук, викликала резонанс у користувачів соціальних мереж.

Про те, що "прокуратура" ЛНР Карякіна оголосила в розшук, написав журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що Карякіна в ЛНР називали героєм Новоросії, а тепер записали в бандити і хочуть "кинути на підвал".

Казанський нагадав, що розшукуваний нині Карякін був серед людей, захватывавших луганську СБУ.

Журналіст каже, що не здивується, якщо наступним злодієм і зрадником в окупованому Луганську виявиться ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький.

Пост Казанського зібрав понад 460 лайків і більше 40 перепостів.

"Саме так і буде. Захарченко і Плотницький будуть растреляны як зрадники ДНР/ЛНР. Своїми ж", "Все як хотіли. Як при Сталіні! Герої революції 17 року або замучені або розстріляні", "Сценаристи в Голлівуді вже нервово курять, бо їм до таких фантазій і крутих сюжетних ходів, як в ОРДЛО, - як до місяця", "Швидше б самі себе перегризли, тварі", "Ще один факел новоросії згорів у ОРЛО", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", книгу колишнього ватажка бойовиків Донбасу Павла Губарєва "Факел Новоросiї" спустили в унітаз.