RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Розстріл поліції в Дніпрі: блогер розповів, що його роздратувало

Український блогер Антон Павлушко розповів, що його роздратувало в історії з розстрілом поліцейських в Дніпрі.

Про це Павлушко написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що його дратує непослідовність народу, що реагує на ту чи іншу подію.

Блогер незадоволений критиканами, які виявляють обурення на адресу поліції: мовляв, "не тих набрали, не так стріляли у затриманого, хто їх взагалі тренеровал і т. д". Також він висловив невдоволення критикою добровольчих батальйонів.

Він зазначив, що стара міліція була куди гірше нинішньої, а добровольчі батальйони взяли на себе роль силових структур, так як міліція не впоралася.

"Не подобається як працює поліція - йди працювати в поліцію сам. Не подобається складу добробатов - ніхто не заважав піти замість них на передову", — зазначає блогер.

Його пост зібрав понад 195 лайків і понад 25 перепостів.

"Наші поліцейські, яких набрали на зарплату в 10 тисяч за кілька місяців, щоб вони вийшли на вулиці швидше, тепер раптом не такі професійні, як американські копи, не завжди знають закон, помиляються, б'ють машини, і висновок відразу — реформа провалилася. Звичайно, ось раніше міліція яка професійна була! Все було відмінно, може все повернути?" — з сарказмом коментує пост блогера відомий український журналіст Юрій Бутусов.

Як повідомляв "Апостроф", напарниця вбитого в Дніпрі поліцейського, яка була поранена і госпіталізована, померла в лікарні.