RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про скандальну витівку українських фанів на матчі з Сербією: опубліковано фото

Український блогер Роман Сініцин опублікував фотографії з трибун на футбольному матчі в Харкові між збірними України та Сербії.

Блогер розмістив фото на своїй сторінці в Facebook.

"Давно не був на настільки душевному сєкторі і футболі. З такою кількістю піро, танцювальних колективів, бійців АТО, сжиганієм прапорів гостей і.т.д. Правда, серби не приїхали) І гості з сопредєльних свинособакстанів не приїхали. І мабуть у Харкова надовго відберуть право приймати матчі Збірної після цього...", - написав Сініцин.

Зазначимо, що офіційно Сербія хоч і заявляє про свої наміри стати членом Євросоюзу, але частина її політичної еліти тяжіє до Росії. Також серед сербського населення присутнє позитивне ставлення до "російського світу". Так, на баскетбольному матчі між російською командою ЦСКА і сербською "Црвеною звездою" у Белграді були помічені прапори ДНР. Також прапори "республіки" миготіли і на матчі чемпіонату Європи з футзалу, який проходив у Белграді.

Як повідомляв "Апостроф", Сербська федерація футболу не подавала заявки на викуп квитків для своїх уболівальників на матч з Україною в Харкові.