RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Потрібні шапочки з фольги: в мережі висміяли "тривожну" заяву ватажка ДНР

У мережі висміяли заяву так званого "заступника командувача корпусом міністерства оборони" самопроголошеної ДНР Едуарда Басурина про те, що українська влада має намір встановити на телевишках у Покровську "небезпечне" надвисокочастотне обладнання для приглушення телевізійних сигналів з окупованого Донбасу.

Слова Басурина наводить сайт бойовиків "ДАН".

Він зазначив, що обладнання буде випромінювати НВЧ-хвилі і його потужність буде посилена у кілька разів "до рівня, що представляє небезпеку для здоров'я місцевого населення, в тому числі з точки зору ризику виникнення онкологічних захворювань".

"Терміново потрібен стартап з торгівлі захисними шапочками з фольги для лугандонців", "Шапочки таємно обсипле нанопилом зі свого чола сам гундяєв!", "О! Ну це крутіше, ніж "розкидати грип з бронетранспортерів"! Прогресує Бася!", "Що у них в голові замість мізків?", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в січні в мережі висміяли заяву Басурина про те, що Збройні сили України нібито взяли в заручники понад 20 мирних жителів для проведення на Донбасі "кривавих провокацій".