RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

Смерть вокаліста знаменитої американської рок-групи: названа причина

Вокаліст і засновник американської грандж-групи Soundgarden 52-річний Кріс Корнелл покінчив з собою.

Про це повідомляє BBC з посиланням на судмедекспертів графства Уйэн штату Нью-Йорк.

Судовий паталогоанатом розповів, що причиною смерті Корнелла стало самогубство через повішення. За його словами, повний звіт про результати розтину ще не завершений.

Напередодні своєї загибелі, у середу 17 травня, Корнелл разом зі своєю групою Soundgarden дав концерт в Детройті. Близько опівночі за місцевим часом Корнелл був знайдений лежачим на підлозі у ванній, про що в поліцію повідомив друг сім'ї музиканта, який прийшов його провідати.

Американський співак в Сіетлі заснував групу Soundgarden, відому синглами Black Hole Sun і Spoonman, які отримали премію "Греммі". Після розпаду групи в 1997 році Корнелл сформував групу Audioslave. Audioslave розпалися в 2007 році, але Корнелл і Soundgarden возз'єдналися в 2012 році і випустили шостий студійний альбом King Animal.

Як повідомляв "Апостроф. Лайм", 18 травня в Детройті у віці 52 років помер колишній фронтмен груп Soundgarden і Audioslave Кріс Корнелл. Представник музиканта Брайан Бамберри повідомив, що смерть була раптовою і несподіваною". Причину смерті повинні були визначити медексперти.